011/675 0605

Vaša korpa

sadži 0 artikala

0,00 RSD
 

Kvalitet, atesti, sertifikati

Barrier

SIROVINE

  • Barrier sarađuje sa vodećim naučnim institucijama Ruske federacije
  • Moskovski državni univerzitet - Lomonosov
  • Institut za ekološke i tehnološke probleme
  • Naučno-istraživački Institut za higijenu rada RAMN
  • Institut za geohrmiju i analitičku hemiju V.I.Vernadcki
  • Naučno-istraživački Institut za komunalno vodosnabdevanje i prečišćavanje vode
  • Institut za Neorgansku hemiju
  • Barrier nabavlja sirovine od svetskih lidera hemijske i farmaceutske industrije:Norit, BASF, Bayer.

 

Geyser

Gejzir filteri prevencija za Hepatitis

Obaveštavamo vas da je kompanija Gejzer prvi put u istoriji tržišta filtera za vodu uspešno obavila najstrože testiranje u Sankt-Petersburškom naučnoistraživačkom institutu epidemiologije i mikrobiologije „Paster“ (Pasterov Institut). Testirane su patrone ARAGON-Ž i ARAGON-2.(Gejzir materijal) Rezultatom ispitivanja je naučno dokazano da filteri Gejzer imaju jedinstvenu sposobnost da u potpunosti zadržavaju noroviruse (nalaze se u otpadnim vodama), rotaviruse (npr: gastroenteritis) i najvažnije virus hepatitisa A.

Pasterov Institut je zaključio sledeće:

„Imajući u vidu dobijene rezultate mogu se sa garancijom preporučiti ispitivane patrone zajedno sa drugim firmiranim patronama Gejzer za rešavanje problema bezopasnog korišćenja vode u epidemiološkom smislu. Filteri sa patronama Aragon mogu se preporučiti za stalno korišćenje u predškolskim i školskim ustanovama, ustanovama socijalnog tipa, medicinskim i drugim ustanovama.“ Postizanje takvih rezultata je omogućilo prisustvo u filteru Gejzer jedinstvenog materijala ARGON. Usled toga, posle obavljenih ispitivanja filtera i drugih proizvoda u ovom institutu, može se potvrditi da na ruskom tržištu samo filteri Gejzer mogu da obezbede granični nivo zaštite od virusa hepatitisa A. U vezi sa naglim povećanjem opasnosti od zaraze hepatitisom A preko hrane (vode) u svim regionima Rusije (dostupni podaci Ministarstva za zdravstvenu zaštitu i socijalni razvoj), smatramo da je neophodno da obavestimo sve vaše kupce da kućni filteri Gejzer mogu u potpunosti da spreče prolazak virusa hepatitisa A u vodu za piće. U ovom slučaju to nije reklama već precizno dokazana naučna činjenica.

Kada treba da zamenim filter?

Ukoliko želite da Vas obavestimo kada je vreme da zamenite Vaš filter za vodu unestite podatke i očekujte blagovremena obaveštenja u inbox.

pošalji